Úvod » Vestavné domácí pece » Pec na pizzu ZIO CIRO AMALFI 100
Pečící plocha o průměru 100 cm, to už je pořádný pracovní prostor pro upečení až 4 pizz nebo 10 bochníků chleba. Amalfi 100 je ideální pro přípravu více porcí najednou v rámci větší rodiny nebo společenského setkání.
Vestavné pece ZIO CIRO jsou navrženy italskými odborníky tak, aby dokázaly za 60 až 90 sekund upéct pizzu neapolského typu. Zároveň dokáží udržet vysokou teplotu po dlouhou dobu po vyhasnutí ohně, abychom mohli upéct vynikající nevysušené maso nebo upéct nejrůznější druhy pečiva. To vše bez nutnosti mnohahodinového rozpalování pece a bez velké spotřeby dřeva.
Pečící plocha je certifikována Státním zdravotním ústavem dle vyhlášky č. 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy.
Výhody vestavných pecí ZIO CIRO:
Dodávka zahrnuje:
Izolace a materiály pro povrchovou finální úpravu nejsou součástí dodávky.
Dostupnost: obvykle 2 týdny
Parametry: | |
Průměr pečící plochy: | 100 cm |
Vnější rozměry: | 1530 x 1190 x 740 mm (hloubka x šířka x výška) |
Váha: | 375 kg |
Komín: | ø 180 mm (doporučený rozměr, není v dodávce) |
Materiály klenby: | žáruvzdorný beton s příměsí expandovaného jílu |
Materiály dna pece: | zhutněný žáruvzdorný beton |
Kapacita: | až 4 pizzy o průměru 30 cm, 10 bochníků chleba |