S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
cz sk

Pec na pizzu ZIO CIRO vám odborně postaví:


Úvod » Komerční pece na pizzu

Komerční pece na pizzu

Profi pec v pizzerii

Pořízením profesionální pizza pece vytápěné dřevem ZIO CIRO se vašemu podniku otevřou nové možnosti, jak se odlišit od konkurence. Pec můžete využít v restauraci mnoha způsoby a jediným omezením je jen vaše fantazie.

Menší penziony a rekreační zařízení si při použití pece dvakrát do týdne vystačí s naší řadou domácích pecí na dřevo. Pro dennodenní provoz pece na pizzu v pizzerii a jiných restauračních zařízení je vhodné vybírat z řady pecí pro komerční použití.

Komerční pizza pece ZIO CIRO jsou řešeny tak, aby použité materiály vytvářely především termální masu, která bude udržovat nakumulované teplo po dlouhou dobu. Při správné instalaci pak pec na pizzu ZIO CIRO nemá tendenci k výkyvům teploty a chladnutí dna např. při pečení většího počtu pizz za sebou.

Řadit podle 
Výrobce  

Profesionální pec na pizzu ZIO CIRO DON RAFFAELE 120
Italská pec na pizzu pro komerční použití
Ručně vyráběné pece na pizzu ZIO CIRO pro komerční použití jsou navrženy italskými odborníky tak, aby snesly dennodenní provoz v restauračním zařízení. Řada pecí ZIO CIRO určených pro restaurace se vyznačuje velmi nízkou spotřebu dřeva a udržením vysoké teploty do druhého dne. Pečící plocha je certifikována Státním zdravotním ústavem dle vyhlášky č. 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na
cena 140 730 Kč (5 806 EUR)

doprava zdarma


Profesionální pec na pizzu ZIO CIRO 120x165
Italská pec na pizzu pro komerční použití
Ručně vyráběné pece na pizzu ZIO CIRO pro komerční použití jsou navrženy italskými odborníky tak, aby snesly dennodenní provoz v restauračním zařízení. Řada pecí ZIO CIRO určených pro restaurace se vyznačuje velmi nízkou spotřebu dřeva a udržením vysoké teploty do druhého dne. Pečící plocha je certifikována Státním zdravotním ústavem dle vyhlášky č. 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na
cena 169 295 Kč (6 984 EUR)

doprava zdarma


Profesionální pec na pizzu ZIO CIRO DON GENNARO 150
Italská pec na pizzu pro komerční použití
Model pece na pizzu DON GENNERO se od ostatních modelů, ale i od konkurenčních výrobků, liší rozšířeným, speciálně vytvarovaným vstupním portálem, který umožňuje snadnější přístup do pece. Pec DON GENNARO používá např. škola pečení pizzy "Elia's Pizza School" v Londýně. Ručně vyráběné vestavné pece ZIO CIRO pro komerční použití jsou navrženy italskými odborníky tak, aby snesly dennodenní provoz v
cena 194 980 Kč (8 044 EUR)

doprava zdarma


Sestavená pec na dřevo Subito Cotto 120 Pro
Italská pec na dřevo se stojanem
Tato profesionální pec na dřevo je již sestavena a připravena k okamžitému použití. Má kapacitu pro 5 až 6 pizz najednou. Je navržena pro dlouhou životnost – díky silné kopuli a pečící ploše vyrobené výhradně z žáruvzdorného materiálu určeného pro komerční použití. Díky snadné přepravitelnosti je ideální pro pizzerie s kapacitou 40–50 míst, recepce, akce, catering a street food vozy. S nízkou
cena 196 304 Kč (8 098 EUR)

doprava zdarma


Sestavená pec na dřevo Subito Cotto 140 Pro
Italská pec na dřevo se stojanem
Tato profesionální pec na dřevo je již sestavena a připravena k okamžitému použití. Má kapacitu pro až 8 pizz najednou. Je navržena pro dlouhou životnost – díky silné kopuli a pečící ploše vyrobené výhradně z žáruvzdorného materiálu určeného pro komerční použití. Díky snadné přepravitelnosti je ideální pro pizzerie s kapacitou 60 míst, recepce, akce, catering a street food vozy. S nízkou spotřebou
cena 255 900 Kč (10 557 EUR)

doprava zdarma

MTQ4YWQ3Mj