cz sk

Pec na pizzu ZIO CIRO vám odborně postaví:


Úvod » Komerční pece na pizzu

Komerční pece na pizzu

Profi pec v pizzerii

Pořízením profesionální pizza pece vytápěné dřevem ZIO CIRO se vašemu podniku otevřou nové možnosti, jak se odlišit od konkurence. Pec můžete využít v restauraci mnoha způsoby a jediným omezením je jen vaše fantazie.

Menší penziony a rekreační zařízení si při použití pece dvakrát do týdne vystačí s naší řadou domácích pecí na dřevo. Pro dennodenní provoz pece na pizzu v pizzerii a jiných restauračních zařízení je vhodné vybírat z řady pecí pro komerční použití.

Komerční pizza pece ZIO CIRO jsou řešeny tak, aby použité materiály vytvářely především termální masu, která bude udržovat nakumulované teplo po dlouhou dobu. Při správné instalaci pak pec na pizzu ZIO CIRO nemá tendenci k výkyvům teploty a chladnutí dna např. při pečení většího počtu pizz za sebou.

Řadit podle 
Výrobce  

Profesionální pec na pizzu ZIO CIRO DON RAFFAELE 120
Italská pec na pizzu pro komerční použití
Ručně vyráběné pece na pizzu ZIO CIRO pro komerční použití jsou navrženy italskými odborníky tak, aby snesly dennodenní provoz v restauračním zařízení. Řada pecí ZIO CIRO určených pro restaurace se vyznačuje velmi nízkou spotřebu dřeva a udržením vysoké teploty do druhého dne. Pečící plocha je certifikována Státním zdravotním ústavem dle vyhlášky č. 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na
cena 89 932 Kč (3 459 EUR)

skladem


Profesionální pec na pizzu ZIO CIRO 120x165
Italská pec na pizzu pro komerční použití
Ručně vyráběné pece na pizzu ZIO CIRO pro komerční použití jsou navrženy italskými odborníky tak, aby snesly dennodenní provoz v restauračním zařízení. Řada pecí ZIO CIRO určených pro restaurace se vyznačuje velmi nízkou spotřebu dřeva a udržením vysoké teploty do druhého dne. Pečící plocha je certifikována Státním zdravotním ústavem dle vyhlášky č. 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na
cena 110 685 Kč (4 257 EUR)

skladem


Profesionální pec na pizzu ZIO CIRO DON GENNARO 150
Italská pec na pizzu pro komerční použití
Model pece na pizzu DON GENNERO se od ostatních modelů, ale i od konkurenčních výrobků, liší rozšířeným, speciálně vytvarovaným vstupním portálem, který umožňuje snadnější přístup do pece. Pec DON GENNARO používá např. škola pečení pizzy "Elia's Pizza School" v Londýně. Ručně vyráběné vestavné pece ZIO CIRO pro komerční použití jsou navrženy italskými odborníky tak, aby snesly dennodenní provoz v
cena 136 734 Kč (5 259 EUR)

skladem


Sestavená pec na pizzu MAM
Tradiční italské pece na dřevo nebo plyn
Nově jsme pro vás připravili nabídku komerčních pecí italské značky MAM. Tato firma z Modeny vyrábí pece na pizzu od roku 1970 a její první pece jsou stále v provozu. Řada pecí na dřevo nebo plyn TRADITIONAL značky MAM se vyznačuje bezkonkurenčně silnou pečící plochou a klenbou, které jsou až 10 cm silné. Tradiční řada  je tak vhodná zejména do vytížených pizzerií, které chtějí mít pec v neustálém
cena 139 114 Kč (5 350 EUR)

skladem

MTFmMjdjM