Úvod » Komerční pece na pizzu » Profesionální pec na pizzu ZIO CIRO DON GENNARO 150
Model pece na pizzu DON GENNERO se od ostatních modelů, ale i od konkurenčních výrobků, liší rozšířeným, speciálně vytvarovaným vstupním portálem, který umožňuje snadnější přístup do pece. Pec DON GENNARO používá např. škola pečení pizzy "Elia's Pizza School" v Londýně.
Ručně vyráběné vestavné pece ZIO CIRO pro komerční použití jsou navrženy italskými odborníky tak, aby snesly dennodenní provoz v restauračním zařízení. Řada pecí na pizzu ZIO CIRO určených pro restaurace se vyznačuje velmi nízkou spotřebu dřeva a udržením vysoké teploty do druhého dne.
Pečící plocha je certifikována Státním zdravotním ústavem dle vyhlášky č. 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy.
Výhody komerčních pecí ZIO CIRO:
Dodávka zahrnuje:
Izolace a materiály pro povrchovou finální úpravu nejsou součástí dodávky.
Dostupnost: obvykle 2-3 týdny
Parametry: | |
Průměr pečící plochy: | 150 cm |
Vnější rozměry: | 1950 x 1650 x 650 mm (hloubka x šířka x výška) |
Váha: | 1015 kg |
Komín: | ø 250 mm (doporučený vnější rozměr, není v dodávce) |
Materiály klenby: | žáruvzdorný beton pro komerční pece |
Materiály dna pece: | vypalovaný a lisovaný italský jíl COTTO se zvýšenou oděruvzdorností |
Kapacita: | 10 až 12 pizz o průměru 30 cm |