Úvod » Komerční pece na pizzu » Profesionální pec na pizzu ZIO CIRO DON RAFFAELE 120
Ručně vyráběné pece na pizzu ZIO CIRO pro komerční použití jsou navrženy italskými odborníky tak, aby snesly dennodenní provoz v restauračním zařízení.
Řada pecí ZIO CIRO určených pro restaurace se vyznačuje velmi nízkou spotřebu dřeva a udržením vysoké teploty do druhého dne.
Pečící plocha je certifikována Státním zdravotním ústavem dle vyhlášky č. 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy.
Výhody komerčních pecí ZIO CIRO:
Dodávka zahrnuje:
Izolace a materiály pro povrchovou finální úpravu nejsou součástí dodávky.
Dostupnost: 2-3 týdny od úhrady
Parametry: | |
Průměr pečící plochy: | 120 cm |
Vnější rozměry: | 1740 x 1370 x 620 mm (hloubka x šířka x výška) |
Váha: | 620 kg |
Komín: | ø 250 mm (doporučený vnější rozměr, není v dodávce) |
Materiály klenby: | žáruvzdorný beton pro komerční pece |
Materiály dna pece: | vypalovaný a lisovaný italský jíl COTTO se zvýšenou oděruvzdorností |
Kapacita: | až 8 pizz o průměru 30 cm |